Разбира се, специалният следовател Робърт Мълър няма да разкрие тайно

...
 Разбира се, специалният следовател Робърт Мълър няма да разкрие тайно
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Медиите скоро ще ме заобичат отново

 Разбира се, специфичният следовател Робърт Мълър няма да разкрие " скрито съглашение " с Русия, споделя президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пред New York Times . Това изобщо не е изненадващо изказване. Изненадващо е, че не го споделя един път, а цели 16 пъти.
Интервюто, което New York Times разгласява късно в четвъртък, е взето от Тръмп в неговия голф клуб в Уест Палм Бийч и съставлява поредност от от време на време сложни за схващане нелепости. Запитан за следствието по отношение на възможната интервенция на Русия в президентските избори, Тръмп в началото споделя, че счита, че Мълър ще се отнесе заслужено към него. С това той изпада в несъгласие с членовете на личната си партия, които неотдавна се пробваха обществено да дискредитират Мълър.

Въпреки това той споделя за следствието, че „ то накара страната ни да наподобява доста зле и я слага в доста неприятна позиция ". Колкото по-рано са приключени следствията, толкоз по-добре щяло да бъде за Съединени американски щати. 

Дали ще заповяда на Министерството на правораздаването да стартира ново следствие за аферата на Хилъри Клинтън с електронната поща? Тръмп не дава съответен отговор. Той обаче стабилно се изрича спорно във връзка с действително самостоятелно настоящия орган: „ Имам безусловно право да върша с Министерството на правораздаването това, което желая да направя ". По този метод той още веднъж повтори изказванията на поддръжниците си: президентът има право да стартира следствия - или да ги приключи.

Тъй като до момента се е надявал да бъде третиран заслужено, той към момента не се е намесил, твърди Тръмп. Между другото, " доста неприятно " било, че американският министър на правораздаването и основен прокурор Джеф Сешънс се е отдръпнал от следствието.

Часове по-рано Тръмп упрекна Китай в загадка продажба на нефт на Северна Корея. В изявлението си за  New York Times президентът изяснява, че е бил " прекомерно мек " във връзка с комерсиалните връзки с Китай, с вярата, че китайското управление ще окаже напън върху Северна Корея поради нуклеарната стратегия. „ Ако те не ни оказват помощ със Северна Корея, тогава ще направя това, което постоянно съм казвал, че ще направя ", споделя Тръмп, имайки поради вероятната комерсиална война с Китай.

Самият президент не пропуща опцията да се самопохвали за успеха си преди година и за задачите, които до момента е постигнал – в това число за признатата данъчна промяна. За Рой Мур, претендента на републиканците, който загуби изборите за Сената в Алабама за сметка на Дъг Джоунс, Тръмп споделя, че „ когато обществено го поддържах, поддръжката му в анкетите се увеличи. Смятам, че трябваше да го поддържа като глава на партията “.

Тръмп не се съмнява, че след три години ще завоюва идващите президентски избори. „ Друга причина, че ще печеля още 4 години отпред на страната, е фактът, че вестниците, малките екрани и всички форми на медии ще потънат, в случай че не съм тук. Техните читатели и аудиторията им ще потънат “, споделя Тръмп.

Тъй като те ще желаят той да завоюва, скоро всички медии щели да стартират да пишат по-добри неща за него. „ А в края на краищата, може би шест месеца преди новите избори те още веднъж ще ме заобичат и ще кажат „ Моля, апелирам, не губете, Доналд! “. 
По публикацията работиха: Бойчо Попов, редактор Десислава Попова
Виж всички публикации от Бойчо Попов-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР